От партията подчерта, че от 2002 г. те са носители

...
От партията подчерта, че от 2002 г. те са носители
Коментари Харесай

СДС внесе жалба до ЦИК за кражба от Стефан Тафров

От партията акцентира, че от 2002 година те са носители на правата върху фигуративната марка с рег. №18216, като нейната отбрана е до 26 юли 2021 година

В сигнала си те показват, че разпоредбите за водене на предизборна акция не разрешават осъществяването на заблуждаваща пропаганда и потреблението на символи/графични знаци на други политически партии , участващи в изборите.

От Съюз на демократичните сили са безапелационни, че не са давали единодушието си за потреблението на записана и притежавана от тях марка , заради което смятат това за нелегално.

От демократичните сили упорстват ЦИК да задължи КП "Демократична България - Обединение " да отстрани от пропагандния клип фигуративната марка на Съюз на демократичните сили - лице на лъвче с две вдигнати ръце, както и графичните знаци на Организацията на обединените народи и Политическа партия "Съюзът на демократичните сили ".

От Съюз на демократичните сили желаят и да бъде наложена санкция за позволеното нарушаване.

Вчера от "Съюза на демократичните сили " разгласиха и отворено писмо към Стефан Тафров, в което насочат питане към него дали не има вяра в концепциите на "Демократична България ", че се постанова да употребява знаци на Съюз на демократичните сили в собствен избирателен клип.

Те приканиха Тафров да не стартира вероятно евродепутатство с кражба, тъй като в Европа не се толерира това.

От Съюз на демократичните сили му напомнят, че от дълго време няма нищо общо с тяхната партия. Те акцентират, че Тафров към този момент се е "превърнал от политически бродяга в политически джебчия ".

По думите им лидерът на листата Радан Кънев също си разрешавал да приказва от името на седесарите, като заявявал, че те го поддържат.

В писмото си те акцентират, че тези персони нямат право "да се пришиват нито към Съюз на демократичните сили, нито към седесарите ".

Според Съюз на демократичните сили дейностите на "Демократична България " са безпомощни и жалки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР