От партията информираха, че ще подадат сигнал до ДАНС, МВР

...
От партията информираха, че ще подадат сигнал до ДАНС, МВР
Коментари Харесай

ГЕРБ дават Петков на прокуратурата и на ЕК frognews.bg

От партията осведомиха, че ще подадат сигнал до ДАНС, Министерство на вътрешните работи и Европейската комисия и обявиха, че кабинетът " Петков " е дал цялата българска енергетика на концесия на офшорна компания.

 

" Той е подписан въз основата на хвърчащ лист, безусловно за два дни. Предложението за самия меморандум е пристигнало от компания, друга (от тази), с която е подписан. Самата офшорка не попада в предлагането, а се появява на датата на сключване на меморандума. Далаверата за 1 млн. щ.д., с която цялата ни енергетика е дадена на една офшорка – АЕЦ " Белене ", АЕЦ " Козлодуй ", Мариците - единствено е потулена ". Това съобщи Десислава Трифонова от ГЕРБ. Кирил Петков се е надявал да се върне да ръководи, добави тя.

 

По думите на Трифонова ГЕРБ ще желаят да има комисия в Народното събрание, която да проверява случая. „ Български министър си разреши по време на чуване в комисия в Народното събрание да излъже. Ще разкрием всяка една част от тази спекулация. Защо министър Александър Николов излъга, за какво министри си разрешават да лъжат ”, сподели Трифонова и даде обещание всички условия да бъдат разнищени.

 

Делян Добрев дефинира прикриването на продължаващото действи на меморандума с Gemcorp като  опасност за националната ни сигурност.

 

Очаквайте детайлности!

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР