От партия Продължаваме промяната съобщиха, че са изпратили писмо да

...
От партия Продължаваме промяната съобщиха, че са изпратили писмо да
Коментари Харесай

ПП и ДБ обявиха, че ще предложат правителство с втория манда...

От партия " Продължаваме промяната " оповестиха, че са изпратили писмо да всички парламентарно показани партии, с което показват готовността си дружно с " Демократична България " да сформират държавно управление с втория мандат с ясни цели и гаранции. 

" България има потребност от отговорно и постоянно държавно управление, което да преведе страната през провокациите и да продължи да гради – за хората. Страната има потребност от държавно управление, което е готово да поеме политическата отговорност за своите дейности, да застане с същинското си лице пред българските жители и да работи уверено за техните ползи и потребности ", показват от Политическа партия. 

" С втория мандат “Продължаваме Промяната ”, с поддръжката на “Демократична България ”, сме подготвени да предложим държавно управление на малцинството с ясни цели и гаранции, които да покажат дали парламентарно показаните партии са подготвени да работят и да вземат решение проблемите на хората или преследват други цели ", допълват още те и изброяват своите цели - понижаване на неравенството в България, подкрепяне на бизнеса, повишение на доверието в демокрацията и влизането ни в Шенген. 

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР