От партия Продължаваме промяната определиха събитията от вчера, свързани с

...
От партия Продължаваме промяната определиха събитията от вчера, свързани с
Коментари Харесай

ПП определи събитията от протеста пред парламента като безразсъдна хулиганска проява

От партия " Продължаваме промяната " дефинираха събитията от през вчерашния ден, свързани с митинга против зелените документи и опитите за навлизане в Народното събрание, като безразсъдна хулиганска демонстрация.

Вчера 77 души са изгубили борбата с коронавирус. Организирането на хората да не употребяват защитни средства е нищо повече от безразсъдна хулиганска демонстрация. Депутатите от " Възраждане " са имунизирани и може да употребяват депутатската си карта да ги одобряват в болница. Искам да поздравя служителите на реда, които не използваха помощни средства. И въпреки всичко, над 8 служители на реда пострадаха, сподели Николай Ангов, народен представител от ПГ на Политическа партия.

Две години всеки ден се разсънваме с данни за заболеваемостта. Много хора се тормозят за работата си. Една шепа виждат опция за политически дял. Не е време за подправени вести и провокации. Не е време за агитация. Нека оставим егото си. Нека оставим процентите поддръжка. Нека опитаме да понижим броя починали българи. Отхлабване на ограничения ще обсъждаме след края на настоящата вълна. По данни, тя дава по-малко жертви. Нека спасим човешки животи, а не да ги обричаме, добави депутатът.

Събитията от през вчерашния ден би трябвало да се гледат като обект на парламентарна нравственос, съобщи Кристиан Вигенин - заместник-председател на Народно събрание, народен представител от Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР