От парламентарната група на „БСП за България” призоваха новоизбраният зам.-председател

...
От парламентарната група на „БСП за България” призоваха новоизбраният зам.-председател
Коментари Харесай

След протеста на майките: БСП призоваха Валери Симеонов да се оттегли от поста си

От парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” приканиха новоизбраният зам.-председател на Народното събрание да подаде оставка. Левицата разгласи позицията си в известие до медиите.

В него написа още, че са подкрепили водача на НФСБ, тъй като държат да се съблюдават разпоредбите и демократичните правила, а съгласно тях „ Обединени патриоти” имат право да излъчат собствен зам.-председател.
Майки на митинг: Искат оставката на Симеонов от зам.-председателския пост в Народното събрание Той разяснява, че митингът им е интервенция в разпоредбите на Народното събрание
„ Водени от това схващане и като контра-теза на безцеремонното премахване на Валери Жаблянов от поста зам.-председател на Народно събрание, част от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ поддържа кандидатурата на ОП”, пишат още социалистите.
Валери Симеонов е новият зам.-председател на Народното събрание Депутатите от Движение за права и свободи напуснаха пленарна зала и не участваха нито в дебатите, нито в гласуването
От Българска социалистическа партия допълват, че публичната реакция е посочила, че пояснения няма да бъдат разбрани и признават, че поддръжката на Симеонов е била „ непотребен акт на благосклонност и грешка”.

„ Извиняваме се на майките, които бяха обиждани и унижавани от него и зад които ние застанахме”, се показва в обръщението им.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР