От Пари Сен Жермен настояват за сумата от 175 млн.

...
От Пари Сен Жермен настояват за сумата от 175 млн.
Коментари Харесай

ПСЖ закова космическа цена на Неймар

От Пари Сен Жермен упорстват за сумата от 175 млн. евро, с цел да разрешат на Неймар да се завърне в Барселона, написа " Спорт ". Според изданието френският първенец желае да сложи неизпълними условия пред каталунците. В Париж биха продали бразилеца, само че не желаят да разискват замени и биха приели само оферта в размер на 175 млн. евро в брой.

Изглежда, че нито Барселона, нито някой различен европейски клуб ще се приближи през това лято до тази сума. На " Камп Ноу " са се възползвали от паузата в шампионата, с цел да ревизират дали ще могат да влязат в договаряния с сътрудниците си от ПСЖ. В клуба са наясно, че Неймар сигурно желае още веднъж да облече техния екип и по този начин се възобновили договарянията сред двата тима. Началото обаче не е било положително - парижани били подготвени да се разделят с нападателя, само че изрично са декларирали, че не се интересуват от нито един футболист от състава на Барселона. Ако получат оферта, те поискали тя да бъде само под формата на пари.

Ясно е, че договарянията не са пропаднали, само че желанията на френския отбор доста усложняват обстановката. Тъй като разполагат с френски играчи като Антоан Гризман, Самюел Юмтити и Усман Дембеле, " блаугранас " разчитали, че това лято биха могли да стигнат до договорка, само че в ПСЖ държат да получат единствено пари, с цел да изравнят финансовия си баланс и да привлекат трансферните си цели. Изглежда, че измежду техните цели не попадат футболисти на каталунците. От Барселона са решили към този момент да се оттеглен. Оттам не имат намерение да оферират някаква сума, защото единствените пари разполагаем са планувани за прехвърлянето на Лаутаро Мартинес. Това, което знаят, е, че може би това няма да бъде лятото на Неймар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР