От отбора на топ красавиците Никол Станкулова и Гери Малкоданска

...
От отбора на топ красавиците Никол Станкулова и Гери Малкоданска
Коментари Харесай

Кога Я Показаха На Екран, Кога Се Случи! Скандалът С Цолова Е Нищо! Вижте Каква Я Сътвори Синоптичката Нора! Никол Скубе Екстеншъни, Тя Е

От тима на топ хубавиците Никол Станкулова и Гери Малкоданска се отдръпна Деси Банова. Но на нейното място пристигна почтена заместичка в лицето на Нора Шопова.

Красавицата, която е родом от Панагюрище, може да се похвали със славно минало на стилния подиум. Тя е един от най-известните български модели.

Най-голямото й достижение е появяването на корицата на стилната Библия – „ Вог “. И освен това цели два пъти – връх, с който нито една от колежките на Нора Шопова не може да се похвали.

Новата синоптичка, която се изявява в ефира на Нова тв, може да се похвали с още доста. Тя е дефилирала на подиумите в Лондон, Париж, Милано, Токио и Ню Йорк. Преди да стигне до там тя е спечелила куп влиятелни награди в родината си.

Очарователната Нора Шопова може да се похвали с още едно достижение. През 2015 година тя влезе в класацията на „ Форбс “ за най-успешни българи, написа Хот сцена.

Както към този момент стана ясно, Деси Банова напусна Нова тв, с цел да се наслаждения на любовта си с Росен Плевнелиев. Русокосата синоптичка взе това решение единствено месеци откакто откри любовта в сърцето на някогашния президент.

Не закъсняха и слуховете, че тя е била свалена от ефир поради политическите пристрастия на обичания си. Появиха се даже изказвания, че хубавицата е почнала да пропагандира политическите хрумвания на Росен Плевнелиев на работното си място.

След тази изцепка работодателите й били безкомпромисни. Още повече, че неотдавна избухнаха два огромни абсурда с лица на Нова тв – Ани Цолова и Дарина Сарелска.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР