От организират акция под надслов Гражданска Панорама пред сградата на

...
От организират акция под надслов Гражданска Панорама пред сградата на
Коментари Харесай

Протестите: Ден 86 - Гражданска Панорама пред сградата на БНТ

От провеждат акция под надпис " Гражданска " Панорама " пред постройката на Българска национална телевизия. Събитието е с начален час 19.30 ч. - час и половина преди началото на едноименното предаване в ефира на националната телевизия. Участниците упорстват за присъединяване в предаването с водещ Бойко Василев.
Иначе настояванията на протестиращите жители остават същите: оставки на държавното управление и на основния прокурор, въвеждането на отдалечено и машинно гласоподаване, предварителни избори, както и привикване на Велико национално заседание за промени в Конституцията.
 Протест под надпис Истина за боклук пред редакцията на ПИК, посрещна ги контра-демонстрация (ВИДЕО) Протест под надпис " Истина за боклук " пред редакцията на ПИК, посрещна ги контра-демонстрация (ВИДЕО)
В 83-тия ден на гражданско неодобрение съдружие " БОЕЦ " провежда акция под надпис " Истина за боклук ". Протестиращи против правителствот...
Припомняме, че на три пъти участници в митингите блокираха постройката на Българска национална телевизия, до момента в който предаването тече, в опит да осуетят напускането на гостите. Първият път ръководителят на групата на ГЕРБ в Народното събрание Даниела Дариткова и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прекараха повече от час в постройката, преди да бъдат изведени благодарение на полицията. По същия метод се наложи да изоставен постройката и общественият министър Деница Сачева, както и здравният министър Костадин Ангелов.
Тази вечер посетител в " Панорама " по Българска национална телевизия е правосъдният министър Десислава Ахладова, която ще разяснява отчета на Европейска комисия за господство за закона. Припомняме, че ръководещите одобриха документа като позитивен, макар че показва нерешени проблеми в региона на правосъдната система, битката с корупцията и свободата на словото. Наред с останалите претенции, протестиращите упорстват и за оставката на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, тъй като съгласно тях публичната медия работи в услуга на властта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР