От опозицията видяха опит на управляващите да избегнат конфликт на

...
От опозицията видяха опит на управляващите да избегнат конфликт на
Коментари Харесай

Български пощи да минат към вицепремиера Калина Константинова

От опозицията видяха опит на ръководещите да избегнат спор на ползи на министъра на превоза

На първо четене депутатите одобриха прехвърлянето на "Български пощи " от министъра на превоза към вицепремиер, избран от Министерски съвет. В случая това ще бъде Калина Константинова.

От опозицията видяха опит на ръководещите да избегнат спор на ползи на министъра на превоза, който ръководи частната спедиторска компания "Еконт ".

Управляващите опазиха предлагането си с претекста, че това е част от административната промяна.

"Български пощи " са част от сериозната инфраструктура на страната. Това е част от административната промяна. "Български пощи " би трябвало се ръководи на ново равнище. Обикновено частните оператори употребяват "Български пощи ", съобщи Благовест Белев, народен представител от пг на Политическа партия.

Решението не беше признато с екстаз от ГЕРБ и "Възраждане ".

"Ние от "Възраждане " сме срещу. Не излиза наяве кой ще носи отговорност за български пощи. Липсва визия за бъдещето на български пощи. Разбирам вносителите, въпреки всичко техен спонсор е господин Събев ", обявиха от партията.

"Цялата концепция на законопроекта е да се избегне спора на ползи на министъра на превоза. А по какъв начин се заобикаля опцията за търговията с въздействие, тъй като работят дружно в Министерски съвет ", разяснява Христо Гаджев - народен представител от ПГ на ГЕРБ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР