От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори

...
От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От опозицията усещат, че ще загубят изборите и затова са злобни и жлъчни

От опозицията към този момент усещат, че ще изгубят и тези избори и стават злобни и жлъчни. Това сподели пред публицисти в Стара Загора министър-председателят Бойко Борисов, съобщи „ Фокус “.

``
реклама
Борисов уточни, че в последните години се влага от ден на ден в инфраструктура и резултатите са забележими. „ Опозицията за това към този момент се усеща, че ще загуби и тези избори. И стават толкоз злобни, жлъчни – гледахте дебата. Те нямат какво да покажат “, разяснява министър председателят. „ Искаме нещо да им намерим недостатък, само че те нищо не са строили, нищо не са правили “, сподели още той.

„ Следващата седмица ще открием нов немски авто цех в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътят Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще съумеят да стане пътят до Слънчев бряг, с цел да няма тапи въобще. В Бургас международно състезание по лека атлетика ще се организира – и там желая, да видя по какъв начин вървят нещата идната седмица “, съобщи Борисов. Той уточни, че сега в България се вършат големи градежи. „ И те по тази причина беснеят – гняв ги е, тъй като виждат, че и приходите се подвигат, и вложенията са огромни. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: „ това хубаво, това хубаво “. А другояче неприятното единствено за държавното управление. Разбира ме ги, и те водят своята политическа тактика “, разяснява Борисов.

Борисов разяснява и тематиката за външната политика на страната. „ Онзи ден и „ Гардиън “, и съветските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете деликатно споделят, че добре се оправям. Трудно ми е, само че салдото към този момент го има. Успяхме да водим уравновесена политика и с Русия, и със Съединени американски щати. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на спорове, тъй като това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и в този момент да имаме 0% миграционен напън, когато в Европа се сцепват. За непознати оръжия на територията на България аз не съм чул “, сподели още той.

Министър-председателят съобщи, че в сряда ще пристигна Алексис Ципрас, с цел да започва градежа на интерконектора Гърция – България. „ Искаме отвред да можем да получаваме газ, с цел да може България да е самостоятелна “, изясни Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР