От опозиционната ВМРО-ДПМНЕ обвиниха президента на Република Северна Македония Стево

...
От опозиционната ВМРО-ДПМНЕ обвиниха президента на Република Северна Македония Стево
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ обвинява: Президентът само за няколко дни промени позицията си за референдума

От опозиционната ВМРО-ДПМНЕ упрекнаха президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски, че е избрал „ антимакедонската политика “ и е застанал на страната на „ антидържавните ползи на СДСМ, Димитър Ковачевски и Зоран Заев, като създател на всички тези провали на Република (Северна) Македония “.

„ Вместо бранител на държавните и национални ползи, както жителите желаят да наподобява и да работи техният президент, Стево Пендаровски се отхвърли от мнението си за осъществяване на референдум, за който самият той разгласи, че би трябвало да бъде извършен и подсилен от всички политически партии. Пендаровски сподели, че или няма политическия потенциал за лична позиция, или Ковачевски и Зоран Заев са го притиснали и са му посочили, че той е просто тяхната пионка “, съобщи представителят на опозиционната партия Димче Арсовски.

От ВМРО-ДПМНЕ упрекват Пендаровски, че единствено за няколко дни е трансформирал мнението си от позицията, че е за провеждането на референдум, до вчерашното си изказване, че не схваща концепцията за референдум и това е операция от страна на опозиционната партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР