От Олимпийските игри в Токио през 1964 г. до тези,

...
От Олимпийските игри в Токио през 1964 г. до тези,
Коментари Харесай

Какво ще ядат атлетите на Токио 2020

От Олимпийските игри в Токио през 1964 година до тези, които ще се проведат след половин година, редица аспекти от подготовката и провеждането са претърпели промени. Един от тях сигурно са храните и напитките, които се обезпечават на спортистите в олимпийското населено място.

С годините замразените храни набират все по-голяма известност, а менютата са съобразени с традициите в страните, от които са спортистите , както и с физическите им потребности, с цел да могат да си подсигуряват допустимо най-хубаво показване на надпреварите.

Предвид обстоятелството, че Олимпийските игри Токио 2020 ще се проведат през лятото, един от акцентите ще е строгият надзор за отбягване на хранителни направяния. Важно за уредниците е и да успят да редуцират количеството хранителни боклуци.
 Снимка 464532

Строг надзор ще се реализира и за да се предотврати попадането в храните на субстанции, които могат да дадат позитивна допинг проба.

Японците ще имат опция да показват не самовоята просвета, само че и кухня, на жители от целия свят. Местните ястия обаче ще бъдат изменени " по допустим " метод, с цел да бъдат подобаващи за колкото се може повече хора.

В самата японска хранителна просвета също са мощно заложени правилата на пълноценно потребление на хранителни артикули и най-малко хранително боклуци.
 Снимка 464533

В олимпийското населено място и към спортните уреди ще има над 40 пункта, предлагащи храни и питиета. В приготвянето на менютата за спортистите ще бъда ангажирани експерти по хранене , които ще се преценяват с самостоятелните потребности.

От значително значение, несъмнено, е храненията да стават в съответни часове. А уредниците на Олимпийските игри са безапелационни, че ще се съобразят и с всички условия към храната, които са на религиозна основа , с цел да не настъпят предпоставки за дискриминация.

В духа на тактиката за резистентност, която Токио 2020 следва, скотски, рибни и аграрни артикули ще се доставят единствено от производства, които дават отговор на всички нужни аршин. С преимущество са фермите за органично произвеждане.
 Снимка 464534

Повечето артикули ще се доставят от локални производители, с цел да се понижи и нездравословния резултат върху околната среда от тяхното превозване. Интересно е, че уредниците залагат на потреблението на оризово брашно във всички вероятни случаи. Ще се подчертава и върху другите способи за обработка на храната, множеството обичайни за японската кухня.
 Токио 2020, Летни олимпийски игри и новият олимпийски стадион
Как се строи олимпийски стадион

Мащабни планове

Много значима част от изхранването на спортисти и посетители на Летните Олимпийски игри е потреблението на принадлежности и съдове зa многократна приложимост на всички места, където това е допустимо. А където не е, ще се употребяват такива от рециклирани материали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР