От около месец очакваме нетърпеливо да видим първия трейлър на

...
От около месец очакваме нетърпеливо да видим първия трейлър на
Коментари Харесай

Първи поглед към новия филм за Спайдърмен

От към месец чакаме нетърпеливо да забележим първия филмов откъс на " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " (Spider-Man: Far From Home). Това трябваше да се случи още през декември на Comic Con Experience в Бразилия, само че Sony взеха решение, че единствено посетителите на събитието ще могат да го видят, а търпението на останалата част от света ще бъде изпитано.

 Филмите със супергерои през 2019 година
Филмите със супергерои през 2019 година

Осем кино лентата, които няма да ни оставят да скучаем

Бяхме им много ядосани тогава, само че през днешния ден, 15 януари, най-сетне беше пуснат филмов откъс и сме очаровани от видяното, тъй че към този момент не им се сърдим. Много хора дефинираха " Спайдърмен: Завръщане вкъщи " (2017 г.) като скучноват, само че тук нещата наподобяват много по-добре.

 Spider-Man: Far From Home, Мистерио и Джейк Джиленхол - артистът удостовери присъединяване си във кино лентата
Джейк Джиленхол постави завършек на мълчанието

Спайдърмен си има нов изверг

Виждаме по какъв начин Питър Паркър живее прелестно супергероиския си живот. Виждаме и Хепи, довереният човек на Тони Старк, да се закача с вуйна Мей, което ни подсказва, че и Железният човек може да се мерне на екран.

Публикация, споделена от Spider-Man (@spidermanmovie) на Яну 15, 2019 в 5:50 PST

Всичко за Питър е супер и един ден взема решение да отиде на учебна екскурзия до Европа, само че да остави костюма си на Спайдърмен вкъщи, тъй като мисли, че ние тук нямаме от какво да бъдем спасявани.

Точно в Европа Питър бива открит от Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън), който има специфична задача за него. Лондон е застрашен от в действителност странни злодеи и Питър би трябвало да ги спре.

Публикация, споделена от WHATS GOOD GEEKS | MYLES (@kingdom_of_geeks) на Яну 15, 2019 в 6:49 PST

Виждаме супер крепък костюм, който му разрешава да лети, само че се оказва, че има потребност от малко помощ. Тя идва от от много непредсказуем човек - Мистерио (Джейк Джиленхол).


Специален взор към един от най-силните супергерои на Marvel

Карол Денвърс е единствено началото

Аха, в комиксите той е един от огромните врагове на Спайди, само че в " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " двамата ще са от един тим. А това, което Мистерио може, е много впечатляващо.



Премиерата на " Спайдърмен: Далеч от вкъщи " е на 5 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР