От оферта на фирма "Артекс" към потенциален клиент за останалите

...
От оферта на фирма "Артекс" към потенциален клиент за останалите
Коментари Харесай

Оферта показва колко струват апартаментите на етажа на Цачева в кв. „Изток”


От оферта на компания "Артекс " към евентуален клиент за останалите три жилището на етажа на Цецка Цачева, на седмия етаж в първокласната постройка "Вселена " в квартал "Изток " демонстрира, че цената е доста по-висока.

Цените са "на зелено ", без Данък добавена стойност, към месец септември 2016-а година, когато постройката към момента не е издигната.

Апартаментите на 7-мия етаж с Данък добавена стойност костват сред 2160 и 2280 евро на квадратен метър, на фона на под 700 евро, платени от министъра в оставка Цецка Цачева за парцел на същия етаж, с по-добро ревю и гараж.

В ефира на БТВ, евентуалният клиент изясни, че цените са били на зелено. "Предлагат ни три жилището на 7-ия етаж, на етажа на Цачева. Цената беше 1800-1900 евро без Данък добавена стойност. 45 000 евро пък беше за гараж без Данък добавена стойност. Цените в региона с Данък добавена стойност са над 2000 евро на квадрат. Тази цена бе непостижима за фамилията ни и се отказахме. Но, в случай че ми бяха дали и на мен такава оферта като на Цачева, щяхме да се възползваме ", безапелационна е дамата.

Цените на терасите и жилищната повърхност са разнообразни.

Вижте оферта на компания "Артекс ", изпратени на клиент:

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР