От Община Добрич информират, че предстои изпращане на съобщения на

...
От Община Добрич информират, че предстои изпращане на съобщения на
Коментари Харесай

Ще изпращат известията за дължимите данъци на гражданите само в пощенски кутии в добро състояние

От Община Добрич осведомят, че следва изпращане на известия на задължените лица с дължимите от тях налог върху недвижимите парцели, такса за битови боклуци и налог върху транспортните средства за 2019 година и недобори за предходните години, написа Дарик.

``
реклама

За обезпечаването на отбраната на персоналните данни на жителите, е належащо да бъде обезпечен достъп до пощенските кутии и същите да са в положително положение, прецизират от кметството. Общинските чиновници припомнят, че това значи пощенските кутии да са заключени, на тях да е означено името на лицето или семейството на фамилията, а също и номер на жилището.

Доставянето на известията ще се извърши от „ Български пощи “ ЕАД. На къщи които нямат пощенска кутия на входните порти, известия няма да се доставят, оповестяват още от общината. Във входове, в които не е обезпечен достъп на пощенски чиновник, известия също няма да бъдат оставяни.

Във входове, които имат обща пощенска кутия и/или процеп на входната врата за приемане на преписка, известията ще бъдат доставяни в общата пощенска кутия. Съобщения няма да бъдат оставяни в пощенски кутии с изчезнали малки врати, както и във входове, в които нямат пощенски кутии, прецизират още от кметството.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР