От община Банско обявиха за нова електронна услуга, която предлагат.

...
От община Банско обявиха за нова електронна услуга, която предлагат.
Коментари Харесай

Община Банско предлага нова електронна услуга

От община Банско оповестиха за нова електронна услуга, която оферират. Тя е обвързвана с опцията потребителите на уеб страницата на общината да подават всичките декларирания единствено с ПИК код от Националната организация за приходите (НАП). Услугата ПИК код беше внедрена от Национална агенция за приходите преди няколко години и разрешава на потребителите да реализират поредност от дейности, свързани с: възнаграждение на сметки по налози и такси, подаване на заявления и заявки, достъп до информация за трудово обезпечаване и трудови връзки.
Издаването на кода е гратис, а самият код може да бъде получен от всеки офис на Национална агенция за приходите. От община Банско афишират също, че услугите в онлайн платформата им са повече от 80, а документите по тях могат да бъдат получени както на място в общината, по този начин и по пощата, на мейл адрес или посредством лицензиран пощальон. Плащането също е доста улеснено, то може да се реализира с кредитна или дебитна карта, онлайн система за заплащане или по банков път. Всички услуги са дейни 24 часа в денонощие и със несъмнено ще улеснят потребителите от града и района.
Друга забавна вест обвързвана със зимната столица на България беше Денят на ученическо самоуправление. Той се организира в СУ " Неофит Рилски ", където възпитаници застанах на мястото на своите учители. Длъжностите и позициите, които получиха прогимназистите, бяха авансово систематизиране със съдействието на Ученическия съвет и Марияна Георгиева, учебния психолог. Ключът за учебното заведение алегорично беше връчен на две ученичка от седми клас, която стана и " шеф " на учебното заведение в границите на деня. В края на самодейността, ученичката показа, че се усеща изтощена, само че удовлетворена от разнообразната работа, която е направила. По думите ѝ, работата няма край, само че поради положителното на учебното заведение и всички в него, трудът си коства.
Инициативата се организира за поредна година в Банско, като цели да  сподели по какъв начин знанията за кариерното развиване стартират в родното учебно заведение и не престават цялостен живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР