От община Банско обявиха за нова електронна услуга, която предлагат.

...
От община Банско обявиха за нова електронна услуга, която предлагат.
Коментари Харесай

Община Банско в сътрудничество с НАП

От община Банско оповестиха за нова електронна услуга, която оферират. Тя е обвързвана с опцията потребителите на уеб страницата на общината да подават всичките декларирания единствено с ПИК код от Националната организация за приходите (НАП). Услугата ПИК код беше внедрена от Национална агенция за приходите преди няколко години и разрешава на потребителите да реализират поредност от дейности, свързани с: възнаграждение на сметки по налози и такси, подаване на заявления и заявки, достъп до информация за трудово обезпечаване и трудови връзки.
Издаването на кода е гратис, а самият код може да бъде получен от всеки офис на Национална агенция за приходите. От община Банско афишират също, че услугите в онлайн платформата им са повече от 80, а документите по тях могат да бъдат получени както на място в общината, по този начин и по пощата, на мейл адрес или посредством лицензиран пощальон. Плащането също е доста улеснено, то може да се реализира с кредитна или дебитна карта, онлайн система за заплащане или по банков път. Всички услуги са дейни 24 часа в денонощие и със несъмнено ще улеснят потребителите от града и района.
Друга забавна вест обвързвана със зимната столица на България беше Денят на ученическо самоуправление. Той се организира в СУ " Неофит Рилски ", където възпитаници застанах на мястото на своите учители. Длъжностите и позициите, които получиха прогимназистите, бяха авансово систематизиране със съдействието на Ученическия съвет и Марияна Георгиева, учебния психолог. Ключът за учебното заведение алегорично беше връчен на две ученичка от седми клас, която стана и " шеф " на учебното заведение в границите на деня. В края на самодейността, ученичката показа, че се усеща изтощена, само че удовлетворена от разнообразната работа, която е направила. По думите ѝ, работата няма край, само че поради положителното на учебното заведение и всички в него, трудът си коства.
Инициативата се организира за поредна година в Банско, като цели да  сподели по какъв начин знанията за кариерното развиване стартират в родното учебно заведение и не престават цялостен живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР