От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума.

...
От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума.
Коментари Харесай

НОВО 20: Над милион е задигнатата сума от инкасото

От обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума. Все още не е ясно кои са причинителите на грабежа. Това съобщи пред Нова телевизия представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. До нощес се говореше за половин милион лв.. 

По последна информация нападателите са четирима. Били са въоръжени и маскирани. Те са избягали с кола с подправени украински номера. По-късно два опожарени автомобила бяха открити край Околовръстното шосе в квартал „ Кръстова вада ”. Според Прокуратурата колите са на причинителите. Иззети са видеозаписи.

„ Това, което знаем, е, че през вчерашния ден рано сутринта причинителите са се придвижили с два джипа до комерсиалния център на Околовръстното шосе в София. Изчакали са идването на инкасо автомобила.

Те явно са знаели, че колата ще бъде там. След това инкасо автомобила е дошъл, като в него са транспортирани касети с банкноти с друг номинал, предопределени за банкоматите на разнообразни банки. Имало е двама чиновници. Единият е карал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря единствено от вътрешната страна ”, съобщи Петрова.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР