От обособяването на нови паркинги със скоби в район "Тракия"

...
От обособяването на нови паркинги със скоби в район "Тракия"
Коментари Харесай

Още един паркинг със скоби до Оазис 5? Да, има желаещи!

От обособяването на нови паркинги със скоби в регион "Тракия " се оплака пловдивчанка. Мястото - паркинг до блок 16 и комплекс "Оазис " 5. "Забелязах, че и там ще се поставят скоби за платени места. Нямаше ли да е за безплатно прилагане на жителите? Вижда се по какъв начин на павирания паркинг е прибавен бетон, с цел да се сложат скоби, а от дни е и оградено с лента и знаци ", написа до редакцията на Plovdiv24.bg тя.
Plovdiv24.bg показа новината за нов паркинг за 20 автомобила сред блок 16 и "Оазис 5 " с поддръжката на бизнеса в региона и като част от самодейността "Стъпка допълнително " още в края на предходната година. Тази акция е по концепция на кмета на "Тракия " Костадин Димитров и сплотява напъните на община и представители на частния бранш за взаимна работа по облагородяването на региона.

Наш кореспондент се обърна към Димитров, с цел да попита каква е обстановката все още. Местата са общинска благосъстоятелност, обособяват се със скоби поради желанието на огромен брой хора да се снабдят с паркомясто по наредбата на Общината, описа той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР