От областната дирекция на МВР в Монтана излязоха с подробности

...
От областната дирекция на МВР в Монтана излязоха с подробности
Коментари Харесай

От полицията разкриха подробности за тежката катастрофа с врачанския бизнесмен Ганчо Славов край Монтана

От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана излязоха с детайлности за тежката злополука с врачанския предприемач Ганчо Славов. 
Както единствено организация BulNewsсъобщи, случаят е станал към 1 часа през нощта против четвъртък. Славов се прибирал с още 6 индивида от концерта на Драгана Миркович на панаира във Видин, когато неговият „ Мерцедес “ GL и още една кола били пометени от турски ТИР.



От полицията оповестяват, че 30-годишният лидер на тежката машина „ Мерцедес Спринтер “ се движел с несъобразена скорост с релефа на местността на пътя. При нахлуване в десен завой изгубил надзор над кормилото, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал странично насрещно движещо се монтанско „ Пежо 307 “, ръководено от 24-годишен юноша от града на Огоста. 
Вследствие на удара, лекият автомобил изхвърчал вдясно отвън пътното платно, а камионът траял придвижването си в насрещната лента. Там се блъснал челно и странично в джипа на 47-годишния предприемач. GL-ът също излязъл отвън пътното платно, а ТИР-ът траял да лети в насрещното, където за благополучие нямало други коли. После отсякъл два пътни знака и най-сетне спрял, като се обърнал в канавка. 
При злополуката като по знамение няма потърпевши хора. Нанесени са обаче съществени материални вреди и по трите автомобила. 
Пробите на водачите за приложимост на алкохол и опиати са негативни. 
На местопроизшествието е осъществен оглед  и опо случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР