От Ню Йорк таймс ще трябва да паднат на колене

...
От Ню Йорк таймс ще трябва да паднат на колене
Коментари Харесай

Тръмп: Ню Йорк таймс трябва да падне на колене и да ме помоли за прошка

От " Ню Йорк таймс " ще би трябвало да паднат на колене и да помолят за амнистия . Това написа президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в " Туитър ".

Американският водач атакува вестника и съответно колумниста на " Ню Йорк таймс " Пол Кругман, като означи, че Кругман е " захласнат от ненавист ".

" Пол Кругман от подправената медия " Ню Йорк таймс " изгуби цялото си доверие, както и " Таймс ", с измислените и извънредно погрешни публикации за мен . Той е захласнат от ненавист, както другите са захласнати какъв брой малоумен е той. Той разгласи, че пазарът ще се срине, единствено рекордни върхове ", написа Тръмп в обществената мрежа.

След това президентът предприе втора офанзива по адрес на вестника: " Чудя се дали от " Ню Йорк таймс " иска ми се извинят за повторно, както го направиха след изборите 2016. Но това би трябвало да бъде надалеч по-голямо и по-добро опрощение. Този път те ще би трябвало да паднат на колене и да помолят за амнистия - те в действителност са врагове на народа ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР