От няколко сезона е модерно ни да бъде умишлено избран

...
От няколко сезона е модерно ни да бъде умишлено избран
Коментари Харесай

Обемният пуловер и 4 начина да го носим по най-елегантния начин

От няколко сезона е съвременно ни да бъде съзнателно определен в по-голям размер. Обичаме да се приютяваме в неговите топли обятия, само че желаеме да го носим и по най-стилния метод. Хубавото на новите трендове е, че от дълго време към този момент не избираме всичките си облекла тъй че да прилягат компактно по тялото. Напротив, самоуверено опитвам с размерите, изключително във връзка с блейзърите, палтата и якетата, без да се тормозим от коментар, че ни стои като харизано. Това се отнася и за пуловерите, с които прекосяваме през студените месеци малко по-лесно. Напълно ни подхожда тази XXL хармония, която се наложи и при тях. Въпреки това би трябвало да внимаваме с какво тъкмо ги комбинираме, с цел да наподобяват елегантно.

Най-сигурният метод, че няма да сбъркаме, е да съвместим обемен пуловер с стеснен или прав панталон. По този метод силуета се балансира. Но въпреки всичко може да заобикаляме slim и по-скоро да посягаме към straight или mom jeans.
               

Една от най-актуалните комбинации е тази с дълга права пола, без значение дали е от сатен, от деним или от кожа, тъй като и трите разновидността са на върха на трендовете този сезон. В този случай може единствено да създадем по този начин нареченото френско прибиране на пуловера отпред, а задната да остане свободна.
               

Обемният пуловер е подобаващ за съчетаване с мини дължини – може да е пай чеп, къси панталони или пола, като е добре да се спуска свободно върху тях. И в случай че се прибавят високи ботуши, ще се получи в действителност доста грациозен тоалет. са съвършени и в случай че решим да носим oversize пуловера като рокля. Ако по него има блестящи резултати, пайети или е в ослепителен цвят, може да се трансформира и в чудесна алтернатива за празничните вечери.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР