От няколко седмици всички говорят за авантюрата на Брад Пит

...
От няколко седмици всички говорят за авантюрата на Брад Пит
Коментари Харесай

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит

От няколко седмици всички приказват за случката на Брад Пит с много по-младата от него хубавица Никол Потуралски . Двамата бяха хванати в крачка при идването си на сантиментална отмора във Франция, където отседнаха в имението, което преди години артистът закупи дружно с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.
 Брад Пит, Никол Потуралски и това ли е новата жена до артиста
Красавицата, по която хлътна Брад Пит

И сантименталното им бягство

И до момента в който Пит се радва на новата тръпка в живота си, майката на децата му не се отделя от тях и им се е отдала изцяло. А тъкмо както звездата от " Троя " се притесняваше, новината за връзката му с Потуралски оказа своя резултат върху нежните връзки с Джоли.

Според Marie Claire, Анджелина е гневна на Брад и Никол. А главната причина за гнева й, че двамата са се отдали от любовта си не къде да е, а тъкмо в Шато Миравал - имението, което двамата с Пит купиха през 2008 година и в което подписаха брак шест години по-късно. А през днешния ден още спорят по какъв начин да си поделят собствеността над парцела за 67 милиона $.
 Снимка 482077

Според източници на изданието, артистът доста добре е знаел, че водейки немския модел точно на мястото, където има толкоз мемоари с някогашната си брачна половинка, това ще провокира бурна и гневна реакция у нея . Но, все пак, го е направил.
 Брад Пит, Никол Потуралски и по какъв начин е почнала връзката им
Любовната история на Брад Пит и Никол Потуралски

И кого съумя да изненада

За Анджелина дейностите на Брад са изцяло неприемливи и явно излизането на ярко на връзката му с Потуралски ще постави завършек на щастливия интервал сред двамата някогашни съпрузи, който реализираха с толкоз старания и взаимни отстъпки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР