От няколко седмици една от най-коментираните теми у нас е

...
От няколко седмици една от най-коментираните теми у нас е
Коментари Харесай

Лъснаха всички тайни за браковете между чалгата и театъра: Блатечки се навил на Мария и Глория, защото ги намира за...

От няколко седмици една от най-коментираните тематики у нас е присъединяване на актрисата Цветана Манева в клипа на фолкаджията Азис „ Позна ли ме “. Злостните мнения за новата ария на Азис не секват, не секват гласовете, в това число от музикалните и актьорски среди, които назовават плана неуспех, в който взе участие една от най-хубавите ни актриси. Това не е първа сходна провокация от Азис, който включи Катето Евро в клипа към песента „ Едно ми “.

В подкрепа на Цветана Манева се изправи младият актьор Дарин Ангелов. „ Долу ръцете от Цветана Манева “, зави той от страниците на „ Телеграф “, допълвайки, че самият той се е снимал в клипове на фолкпевицата Мария. „ Снимах в два клипа на Мария, но тогава още бях студент и никой не ме познаваше. Сега ако го направя, ще има негативи “, казва Дарин.

Мария може да се похвали, че освен Дарин е снимала и Асен Блатечки в свой клип „ Ти позна ли ме “. Блатечки участва и в клип на примата Глория „ Крепост “. Самият Блатечки споделя, че се е навил да участва в проекти на двете певици, защото ги намира за класи над останалите.

Ивана също може да се похвали с факта, че в нейни клипове са се снимали четирима актьори . В култовото й парче „ Като на 17 “ участие взима Христо Мутафчиев, в „ Миг като вечност “ изиграят Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова “. Малцина си спомнят, че в дебютното видео на Ивана ‚100патрона “ се снима и Дидо Мачев.

Антоний Аргиров пристана на Анелия в лентата „ Предадох те. Станислав Яневски се разписва с участие в проекта на Галена „ С кое право “. Актрисата Латинка Петрова изгрява в клипа на „ Аларма “, на триото Галене, Емилия и Малина. Условието й боло да няма порно.

Актьорът Ненчо Илчев също има роля в клип на Джена „ Свалка 2 “. Кирил Ефремов се е снимал с Малина във „ Виж какво “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР