От няколко седмици една от най-коментираните теми у нас е

...
От няколко седмици една от най-коментираните теми у нас е
Коментари Харесай

Браковете межди чалгата и театъра: Блатечки се навил на Мария и Глория, защото ги намира за класа над колежките им, Кирил Ефремов се заиграва с Малина и още…

От няколко седмици една от най-коментираните тематики у нас е присъединяване на актрисата Цветана Манева в клипа на фолкаджията Азис „ Позна ли ме “.

Злостните мнения за новата ария на Азис не секват, не секват гласовете, в това число от музикалните и актьорски среди, които назовават плана неуспех, в който взе участие една от най-хубавите ни актриси. Това не е първа сходна провокация от Азис, който включи Катето Евро в клипа към песента „ Едно ми “. 

В поддръжка на Цветана Манева се изправи младият артист Дарин Ангелов. „ Долу ръцете от Цветана Манева “, зави той от страниците на „ Телеграф “,  допълвайки, че самият той се е снимал в клипове на фолкпевицата Мария. „ Снимах в два клипа на Мария, само че тогава още бях студент и никой не ме познаваше. Сега в случай че го направя, ще има негативи “, споделя Дарин.

Мария може да се похвали, че с изключение на Дарин е снимала и Асен Блатечки в собствен клип „ Ти позна ли ме “.  Блатечки взе участие и в клип на примата Глория „ Крепост “. Самият Блатечки споделя, че се е навил да взе участие в планове на двете певици, тъй като ги намира за съсловия над останалите.

Ивана също може да се похвали с  факта, че в нейни клипове са се снимали четирима артисти . В паметното й парче „ Като на 17 “ присъединяване взима Христо Мутафчиев, в „ Миг като безкрайност “ изиграят Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова “. Малцина си спомнят, че в дебютното видео на Ивана ‚100патрона “ се снима и Дидо Мачев.

Антоний Аргиров пристана на Анелия в лентата „ Предадох те. Станислав Яневски се разписва с присъединяване в плана на Галена „ С кое право “.  Актрисата Латинка Петрова изгрява в клипа на „ Аларма “, на триото Галене, Емилия и Малина. Условието й боло да няма порно.

Актьорът Ненчо Илчев също има роля в клип на Джена „ Свалка 2 “. Кирил Ефремов се е снимал с Малина във „ Виж какво “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР