От няколко месеца се говори за моделите, които iPhone ще

...
От няколко месеца се говори за моделите, които iPhone ще
Коментари Харесай

Apple, iPhone SE и информация за новия модел на марката

От няколко месеца се приказва за моделите, които iPhone ще показа на потребителите си тази година. Не стопираха и догатките с какво ще ни изненада Apple този път.

А преди дни, на фона на терзанията по какъв начин пандемията от ковид ще повлияе на софтуерния бранш, получихме нова информация за iPhone-a, който всички чакат - SE 2020.

Неговата премиера се забави поради COVID-19, само че наподобява Apple към този момент са изцяло подготвени и напълно скоро ще имаме опция да забележим модела онлайн и за какво не да си го поръчаме.

iPhone SE 2020 незабавно ни притегля с това, че е по-бюджетен от другите на марката и е правоприемник на SE от 2016 година Предположенията бяха, че може да го кръстят iPhone 9, само че очевидно са решили, че е по-добре да избегнат обърквания в номерацията. Все отново, чакаме скоро и iPhone 12.

Според 9to5google, бюджетният модел ще разполага с 4.7-инчов екран, опция за избор сред 64GB, 128GB и 256GB вътрешна памет и многообразие от три цвята, най-малко първоначално - бял, червен и черен. Ще има и разнообразни кейсове на марката към него, които е забавно дали също ще бъдат на по-ниски цени.

Дизайнът на SE 2020 ще се приближава до този на iPhone 7 и 8, което е елементарен трик за понижаване на индустриалните разноски. Ще забележим кой тил ще наследи - алуминиев или стъклен.

RAM паметта евентуално ще е 3GB, а дали в действителност процесорът му ще е най-новият А13, ще зависи най-много от избраната му продажна цена. Засега се приказва за 399 $. Моделът най-вероятно ще има и Touch ID датчик, написа Macworld.

Очаква се задната камера на SE 2020 да е една, само че да поддържа редица функционалности, познати в моделите до момента, като портретен и нощен режим. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР