От няколко месеца рапърът Тото от СкандаУ“ има връзка с

...
От няколко месеца рапърът Тото от СкандаУ“ има връзка с
Коментари Харесай

Музиканти любят танцьорки: Тото и Криско забраниха на любимите си да се кълчат на сцената, диджей Дончо смени Алекс с балерина, Илиян се раздели с Камелия и още ….

От няколко месеца рапърът Тото от „ СкандаУ “ има връзка с танцьорката Кристин Петринска. Тя се занимава професионално с танци и двамата се срещнали по време на негово присъединяване. Според осведомени двамата към този момент живеят дружно и връзката им става все по-сериозна. Кристин беше част от балета на ‚Като две капки вода “. Може да се похвали с присъединяване в доста клипове на български реализатори. Преподава и съвременни танци в частна школа, написа „ Телеграф “.

Криско от много време има афинитет към танцьорки. След раздялата си с Ася Капчикова той залюби хубавата танцьорка Цветелина Петрова. Двамата се срещат на сцената, до момента в който тя танцува на негово присъединяване. Двамата от дълго време живеят дружно, а медиите им приписват ту бебе, ту брак. Нещо, което Криско отхвърля.

Интерес провокира фактът, че и Криско и Тото стопираха половинките си от танцови изяви и не им разрешават да кършат тела пред непознати мъже.

Подвластен на чара на танцьорка се оказа и диджей Дончо. След раздялата си с Алекс Раева той се залюби с изкусителката Тамара, която е известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф. За Тамара се знае, че е танцувала преди години в балет „ Сатен “ в ‚Шоуто на Слави “, по времето когато Алекс Раева бе вокалистка.

Орлин Павлов имаше бурна обич с танцьорката Яна Акимова. Двамата ги събра риалити формат, който по-късно ги раздели. Там Яна залюби предприемача Петко Димитров. По думи на осведомени Орлин мъчно е претърпял раздялата. С днешна дата и двамата са се не запомнили. Яна има семейство и двама синове от Петко. Орлин също откри любовта в лицето на Дияна Великова, която преди месец го подари с щерка.

Сватба и дете събра фолкпевецът Илиян и танцьорката Камелия преди години. Но преди повече от две години се разделиха. Причините за развода не са ясни и до през днешния ден. Илиян споделя, че са в прелестни връзки с някогашната и към този момент е срещнал нов обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР