От няколко месеца Меган Маркъл води съдебна битка с издателите

...
От няколко месеца Меган Маркъл води съдебна битка с издателите
Коментари Харесай

Заговорът, в който обвиниха Меган

От няколко месеца Меган Маркъл води правосъдна борба с издателите на таблоида Mail on Sunday. Поводът за нея са изтеклите в медийното пространство фрагменти от писмо, което тя е написала до татко си Томас Маркъл. А в хода на делото функциите се размениха и херцогинята на Съсекс също получи съществени обвинявания.

Адвокатите на херцогинята на Съсекс насочиха своите рецензии към създателите на биографичната книга Finding Freedom, че са употребявали към този момент оповестена в медиите информация, с цел да сформират изданието и да доближат рекордни продажби.

В първия път, в който екипът на Меган разяснява на написаното в книгата , се показва безапелационното мнение, че в нея има редица погрешни изказвания, като се стартира от описа за първата среща на актуалните съпрузи. Затова и книгата се дефинира като креативна, а не като документална.
 Снимка 478240

Освен това, юристите на Маркъл са безапелационни, че тя по никакъв метод не е помогнала на създателите на книгата с информация , която сама им е предоставила или е стигнала до тях посредством трети лица.
 Принц Уилям, принц Хари, Finding Freedom и за какво двамата не са си говорили два месеца
Защо Уилям и Хари не си приказваха два месеца

И продължава ли разривът сред братята

Tова изказване идва в отговор на друго - от юристите на Associated Newspapers. Те показаха мнението си, че херцогинята на Съсекс има ясно построена тактика за въздействие върху медиите. А всички персонални детайлности за Хари и Меган, поместени в книгата, няма от кое място другаде да дойдат, с изключение на от тях самите , предава AP.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР