От няколко месеца Криско тренира усилено заедно с един от

...
От няколко месеца Криско тренира усилено заедно с един от
Коментари Харесай

Тренировката на Криско: Как изпълнителят реши да промени външния си вид

От няколко месеца Криско тренира интензивно дружно с един от любимците ни от последния сезон на " Фермата " - Сами Хоссни. Целта на Криско е да качи, а не да смъкна килограми!

Криско е измежду най-търсените и известни реализатори у нас. Но и той намира своите дефекти у себе си. Преди пет месеца взема решение, че ще стартира тренировки, с цел да промени външния си тип.

Снимка: btvnovinite.bg

Времето на обществена изолираност остави и един от най-натоварените с участия реализатори без работа. Това обаче не го е тормозило.

„ Аз си мислех от една година насам да направя една 3-4-месечна пауза по този начин или другояче, тъй че това просто ми пристигна дюшеш “, споделя той.

Поне в този момент може да се радва на повече време със фамилията - с неговата прелестна Цвети и 9-месечната му щерка Амая.

Снимка: btvnovinite.bg

Сами Хоссни, с който Криско тренира, ни е прочут от " Фермата ", само че той е някогашен национал по плуване, първенец по кикбокс и муайтай. Завършил е за диетолог в Канада и е персонален фитнес инструктор. Той дава и на нас своите препоръки по какъв начин да излезем от застояването последователно и да съблюдаваме хранителен режим.
Фитнес след изолацията - препоръките на Белчо Христов (ВИДЕО) Един от най-хубавите диетолози и треньори у нас изяснява по какъв начин да влезем във форма
„ Бих посъветвал хората да се свръщат към остарялата си форма последователно. Тоест да не влизат в залите и да се нахвърлят върху фитнес уредите и да гонят старите си резултати, които са били три месеца, а гладко да навлязат към остарялата си форма “, отбелязва той.

В интернет може да гледате седмичното развиване на тренировките на Криско и Сами, които възнамеряват да излъчват до края на годината.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР