От няколко месеца Intel има проблеми с доставянето на пазара

...
От няколко месеца Intel има проблеми с доставянето на пазара
Коментари Харесай

Intel отрече възможността да използва заводите на TSMC

От няколко месеца Intel има проблеми с доставянето на пазара на задоволително количество полупроводникови артикули, създавани посредством 14 нанометров софтуерен развой. Цените на тези чипове започнаха да нарастват.

На този декор редица авторитетни медии оповестиха, че Intel има намерение част от своята полупроводникова продукция (като да вземем за пример чипсета H310) да даде за произвеждане в заводите на Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC).

Но през днешния ден корпорацията Intel опроверга тази неофициална информация и съобщи, че не има намерение да дава на конкуренцията производството на каквато и да било част от своите силициеви произведения. Корпорацията ще разчита напълно на личните си сили. „В отговор на по-високото от предстоящото търсени, ние ще продължим да влагаме в лични индустриални мощности за съставените елементи, изготвяни посредством 14 нанометров софтуерен процес“ – се споделя в изказването на Intel. Очевидно, корпорацията ще конфигурира нови поточни линии.

По този метод процесорният колос постави точка на слуховете и разногласията за пренасяне на част от своята продукция в непознати фабрики.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР