От няколко месеца хакери атакуват профилите на популярни личности, разбиват

...
От няколко месеца хакери атакуват профилите на популярни личности, разбиват
Коментари Харесай

Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти

 От няколко месеца хакери нападат профилите на известни персони, разрушават ги и по-късно желаят пари, с цел да ги възстановят. Средно цените варират сред 3 и 5 хиляди лв..

След като при започване на годината Валери Божинов брои пачки, с цел да върне профила на обичаната си Биляна Дол, от месец неговият профил в Инстаграм също е хакнат. Тогава Божинов се бръка 6 бона и върна Биляна в мрежата. Изглежда сумата за неговия профил е по-голяма, откакто не може да си го върне повече от месец.

От хакерска офанзива се оплака и Илиян. Той съумя да си върне профила в Инстаграм без пари, само че блокира огромна част от почитателите му. Той изясни на почитателите, че е бил хакнат и се извини, че не по негова виновност огромна част от почитателите му са изтрити.

Благой Георгиев също бе изнудван за пари. Бившият футболист бе нападнат два пъти за седмица. Първия път хакерите съумяха да приберат 5 бона, Бързата му реакция ги предизвикала да го хакнат отново и да желаят по-голяма сума пари.

Юлиян Вергов също стана жертва, само че макар, че заплати 2000 евро, по този начин и не получи достъп до страницата си. Симона Загорова също се оплака от безочливо изнудване. Тя не заплати желаните 320 евро и си направи нов акаунт, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР