От няколко месеца Бруклин Бекъм се радва на любовта с

...
От няколко месеца Бруклин Бекъм се радва на любовта с
Коментари Харесай

Момичето, на което Бруклин Бекъм разби сърцето

От няколко месеца Бруклин Бекъм се радва на любовта с актрисата и милиардерска наследница Никола Пелц. А явната проява на чувстватa им в обществените мрежи явно съумя да подразни някогашната половинка на сина на Дейвид Бекъм.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц и какъв брой е богата приятелката на сина на Дейвид Бекъм
Колко богата е приятелката на Бруклин Бекъм

Добра партия - даже и за един Бекъм

Хана Крос , моделът, с който до неотдавна виждаме Бруклин, в този момент му е доста ядосана и афектирана и желае всички да знаят за това. След раздялата им през август предходната година, хубавицата е била в действителност унищожена .

А любовната драма я е предиздвикала да напише нова авторска ария, която изпя за почитателите си в Instagram. От текста на парчето разбираме, че Бруклин е разрушил сърцето й и й е заречен да си останат другари . Но оттогава той нито един път не я е потърсил.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hana (@hancross) на Апр 1, 2020 в 11:09 PDT

И това, съгласно Хана, е доста гадна постъпка. Между двамата също по този начин е имало разминаване във вижданията за връзката им - Хана я е приемала като съдбовна, а той - като нещо краткотрайно, написа The Sun.

Вече нямаме никакви подозрения кой е бил по-влюбеният от двамата и кой е поставил завършек на връзките им. А Крос през днешния ден пее, че е объркана и тъжна, тъй като Бекъм й е споделил, че виновността не е била нейна , само че тя не може да проумее за какво тогава всичко е завършило сякаш без причина.
 Снимка 475893

Според слуховете, Дейвид и Виктория Бекъм не са одобрявали изключително Хана като половинка за сина им, макар че постоянно ги виждахме дружно. За разлика оттогава обаче, през днешния ден те считат новата обичана на Бруклин за най-подходящата партия за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР