От няколко години знаем, че Дуейн Джонсън иска да влезе

...
От няколко години знаем, че Дуейн Джонсън иска да влезе
Коментари Харесай

Скалата хвърли феновете си в екстаз

От няколко години знаем, че Дуейн Джонсън желае да влезе в света на супергероите на DC и да изиграе Black Adam . Е, той не е супергерой, а изверг, само че това е още по-хубаво.
 Дуейн Джонсън, DC, Black Adam и какъв ще бъде героят му
Дуейн Джонсън става изверг

Нямаме търпенеи да забележим Black Adam

По-рано тази година имаше оживление към кино лентата и научихме, че Жауме Колет-Сера ( " Директен полет ", 2014 г.) ще се нагърби със задачата да режисира.

Дуейн Джонсън пък загатна, че в идния филм той и екипът му ще се опитат да трансфорат Black Adam от изверг в антигерой и да наподобява повече на Венъм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Ное 14, 2019 в 9:06 PST

Вчера, 14 ноември, Скалата реши да ни хвърли във фенски възторг, който включваше крещенето на нечленоразделни звуци, като анонсира премиерната дата на Black Adam и показа първия арт постер.

Ето на това му се споделя великолепие. За страдание ще би трябвало да изчакаме дооста дълго, тъй като премиерата на кино лентата е планувана за 21 декември 2021 г .
 Дуейн Джонсън, Линдзи Вон, Lindsey Vonn: The Final Season и по какъв начин артистът поддържа спортистката
Как Дуейн Джонсън поддържа Линдзи Вон

Нямаме самообладание да гледаме Lindsey Vonn: The Final Season

Под поста Джонсън написа, че като дребен постоянно си е мечтал да бъде Супермен. По-късно обаче е схванал, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като той е непослушен и непокорен надъхан за разлика от криптонеца.
 Дуейн Джонсън, Марк Кър, филмът за него и по какъв начин Скалата ще стане легенда на UFC
Дуейн Джонсън влиза в обувките на ММА легенда

Скалата ще увековечи сложния живот на Марк Кър

Скалата написа още, че Black Adam му пасва съвършено, тъй като той също е добър и желае да оказва помощ на хората, само че не следва нормативи, а го прави по неговия си метод. Джонсън отбелязва и обстоятелството, че тази роля не наподобява на нито една, която е играл досега, и е доста разчувствуван.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР