От няколко години съвместният им живот се е превърнал в

...
От няколко години съвместният им живот се е превърнал в
Коментари Харесай

Мира Добрева през сълзи: Бракът ми е ад! Развежда ли се водещата?

От няколко години взаимният им живот се е трансформирал в същински пъкъл. А най-лошото е, че пострадали в такава обстановка са децата.

Мира сама призна, че е хванала Торнев в невярност и мъчно е понесла тази унизяваща обстановка. Върна му го, като призна в народен ефир за похожденията на брачна половинка си. След това той нямаше очи да огледа детето си, нито пък да си покаже носа на открито. Все отново двамата откриха път един към различен. Сега обаче отново са в рецесия и Мира описа любопитни детайлности.

" Сега сме в рецесия. Все още е единствено миг, който и двамата се опитваме да надмогнем. Смятам, че за това е належащо време. Двамата имаме мощно духовно привличане, което е непобедимо. То е оттатък парите, оттатък имането и даването. В случаи като при нас ти просто си уверен, че си намерил другата си половинка, твоя човек. Ако оставим това настрани, въпросът е на физическо равнище по какъв начин успяваш да продължаваш да правиш взаимни отстъпки, да си също толкоз забавен на другия човек, както е било преди време ", споделя Мира пред " Уикенд ".

И добавя: " Хубавото е, че с Жоро не се предаваме на статуквото и битовизма, а се опитваме да се доближаваме непрестанно един различен. Не мога да каже, че сега цъфтя от обич и наслада в фамилията, че съм намерила комфорта на душата си и всичко ми е наред. Напротив, по никакъв начин не ми е наред. Минаваме пред доста сложен интервал, въпреки да сме си дружно ".

По мотив изневерите на Торнев тя е безапелационна, че откакто се е случило един път, в този момент в нея постоянно има подозрения, че й кръшка отново. " Лошото е, че когато един път се е случило, това си стои. Искам, пробвам се тъкмо посредством християнството да превъзмогна тези мисли. И на Жоро несъмнено не му е елементарно, защото мен съвсем непрестанно ме няма. Той се грижи за сина ни, за домашните, за учебното заведение, за къщата даже ", през сълзи споделя Мира Добрева.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР