От няколко години Сашка Васева води битка за възстановяване на

...
От няколко години Сашка Васева води битка за възстановяване на
Коментари Харесай

Сашка Васева: Загубих надежда, че мога да спася очите си

От няколко години Сашка Васева води борба за възобновяване на зрението на дясното си око, като неведнъж е споделяла, че все се надява да стане знамение и да прогледна още веднъж, научи HotArena.

Дупнишката Мадона е обиколила съвсем всички чудодейни извори в страната, за които близки и другари и разказвали, че правят чудеса. Молела се на Бог и в параклиса в двора на къщата си в Ресилово. Била сигурна, че Господ я чува, че може да забави помощта, само че в последна сметка щял да й помогне, тъй като знаел какъв брой доста е откровена и какъв брой е значимо да бъде здрава, с цел да оказва помощ на децата си, писа „ Уикенд “.

Трудно привиквам с мисълта, че изгубих дясното си око. Почти нищо не виждам. Имам недоразвитост на зрителния нерв, което значи гибел за зрителния орган. Лекарите споделиха, че са безсилни и не могат да ми оказват помощ. Следим положението на лявото око, очното налягане, вървя постоянно на прегледи, само че ми е мъчно. С лявото нещата също не са наред. Леко ми мрежелее на моменти. За една жена като мен – привикнала със суетата, със сцената – това е призрачен сън. Научена съм да се оправям сама в живота, а в този момент се постанова да употребявам непозната помощ.

 

Ето, не карам, а си вземам такси или някой различен кара вместо мен. Моля щерка ми Христина-Елена да ми вкарва номера на другари в телефона, да ми споделя кой ми звъни, записва всякакви неща, които са значими за мен – примерно за участия. Въобще, върша неща, каквито до този миг не съм правила. Аз съм доста вярваща в Бог.  И все си дублирам, че няма по какъв начин да няма по какъв начин. Въпреки това – помощ не получавам от на никое място. А съм била съвсем на всички чудодейни извори в страната. Мила съм си очите с вълшебната вода, слушала съм десетки истории на кой помогнала, при мен обаче уви, чудото не стана ”, разкрива пред „ Уикенд ” изпълнителката на „ Левовете в марки ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР