От няколко години насам много училища изискват от учениците да

...
От няколко години насам много училища изискват от учениците да
Коментари Харесай

Ефектни тениски с принт – новите униформи сред учениците

От няколко години насам доста учебни заведения изискват от учениците да носят униформа, връщайки ги към традициите от предишното. Обикновено, актуалната учебната униформа включва риза или тениска с името и логото на образователното заведение, пуловер, пола или панталон и други детайли за формалните мотиви: поли, вратовръзки и други

Все по-голяма известност измежду учениците са по този начин наречените „ нови униформи ". Те съставляват тениски с щампа, на които са изписани имената на децата и логото на учебното заведение. Друг желан вид на учениците от 1 до 7-ми клас е суитчър с принт на персоналните им имената, учебното заведение или логото му, а може и двете. По този метод всяко дете показва своята характерност като в същото време продължава да бъде част от общността.

Къде могат да се употребяват тези нови униформени тениски с принт? Навсякъде, подобаващи са за часовете по спорт, за публично облекло под суичъра или над ризата. В взаимозависимост от желанието на клиента, тениските с принт могат да бъдат направени в друг цвят, материя и други, само че с имената и логото на учебното заведение.

Преди няколко година, когато се реши въпросът с униформите в учебно заведение, много родители и възпитаници бяха срещу и не скриха терзанията си. Днес обаче като че ли нещата стоят по друг метод.

Предимствата на униформите в учебно заведение, са свързани със заличаването на обществените разлики сред децата, защото основават тъждество сред учениците. Няма скъпи маркови облекла, а еднообразно облекло за всички. Това обаче ненапълно основава чувство за обезличеност у децата, споделят родители и възпитаници. Друг плюс е спестеното време за подготовка: всеки е наясно какъв брой време губим в избор на облекла, изключително рано заран.

Сред минусите на въведените униформи основно са неналичието на еднаквост и финансовата им стойност - при започване на годината би трябвало да се плануват средства за цялостния набор детайли от униформата. За благополучие, с новата мода униформи - тениски с принт, децата могат да заявят своята еднаквост. Тениските с щампа по поръчка са на конкурентни цени и по този метод всеки има опция да си ги разреши.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР