От няколко години насам, и по-конкретно от началото на пандемията

...
От няколко години насам, и по-конкретно от началото на пандемията
Коментари Харесай

5 топ съвета за безопасен и перфектен онлайн шопинг

От няколко години насам, и по-конкретно от началото на пандемията насам, можем умерено да назовем онлайн извършването на покупки " новото обикновено ".

Истината е, че преимуществата на шопинга, който можете да извършите от комфортния си диван у дома, са в действителност доста. Спестявате време, постоянно поради промоциите, които можете да намерите единствено в интернет пространството, спестявате и пари, а също по този начин и старания.

Съгласете се, че да си изберете нова рокля, чанта и обувки за офиса, до момента в който си почивате вкъщи, е надалеч по-приятно, в сравнение с изтощителните разходки сред бутиците в мола. А за какво да не си купите и ново обзавеждане за банята или кухнята, просто по този начин, до момента в който си почивате с телефон в ръка?

Без опашки по касите, без напрегнати продавачи, без напрегнатото чувство, че сте с доста хора в затворено пространство и без боязън, че може да си забравите или изгубите портмонето някъде по пътя. Всичко, което ви е належащо, е да си " вземете " мобилното портмоне Wallet и да пазарувате на воля. Но истината е, че доста от вас евентуално изпитват други терзания при онлайн покупките. Ето за какво през днешния ден ви представяме 5-те най-важни и сигурни метода за съвършен и безвреден шопинг в мрежата.

1. Въоръжете се с в действителност сложна парола 

Колкото по-трудна е вашата ключова дума, толкоз по-безопасен ще бъде вашият онлайн шопинг. За задачата просто дайте воля на въображението си и с изключение на букви и числа, включете всевъзможни други знаци (като *, +, @) и се постарайте с дължината - късата ключова дума не е целесъобразна. Също по този начин е добре да не употребявате една и съща ключова дума за уеб страниците, от които пазарувате. И като цяло е желателно да бъдете с друга ключова дума във всеки уебсайт и всяка обществена мрежа, която употребявате. 

2. Внимавайте с информацията, която предоставяте

Винаги бъдете спестовни по отношение на информацията, която давате за себе си. Не предоставяйте телефонен номер, ЕГН или номер на сметката си, в случай че те не са строго нужни. И даже условието на тази информация да е настоятелно и да попада в рубрика " наложителни ", подходете деликатно. Ако ви се коства, че е излишно да предоставяте такава информация на уебсайт за извършване на покупки, просто го затворете и потърсете друга, по-безопасна, алтернатива в онлайн пространството. 

 жена

3. Подминавайте прозорците с промоции, които ви изскачат 

Сърфирате си в интернет и внезапно ви изскача прозорец с неустоимо предложение - страхотна промоция, която не е за изпускане? Не бъдете наивни, изключително, в случай че уеб сайтът ви е чужд. Неслучайно тази промоция ви излиза толкоз изненадващо и елементарно. Но в случай че въпреки всичко сте заинтригувани от това, което виждате в уеб страницата, просто направете бърза инспекция, с цел да знаете, че е безвредно да пазарувате от него. Първо потърсете информация за този онлайн магазин - дали има оставени контакти на страницата, дали има посочен адрес на офис и прочетете отзивите за магазина в интернет. Ако не откриете никаква информация, не пазарувайте от него. 

4. Пазарувайте само от тествани сайтове 

Както към този момент споменахме - колкото по-непознат ви звучи уеб сайтът, на който сте попаднали, толкоз по-голяма е вероятността извършването на покупки от него да не е безвредно. Доверете се само на услугите на онлайн магазини, които са ви предложени от ваши познати или от формалните уеб сайтове на марките, които харесвате. Бихте могли и да извършите бърза инспекция в Гугъл на най-посещаваните и сигурни онлайн магазини. 

 жена

5. Използвайте единствено личния си преносим компютър или телефон и предпазена интернет връзка 

Съветът на woman.bg: тази есен пазарувайте рационално и спечелете награди с дебитна или кредитна карта Mastercard от Пощенска банка Да пазарим рационално е умеене, което е значимо да усвоим. И когато знаем главните правила, онлайн шопингът може да се трансформира в ужасно прекарване. Добрата вест, е че до 30 ноември можеш да спечелиш неповторими награди – всичко което би трябвало да направиш е просто да пазаруваш с картата си, а за още по-голямо улеснение, когато пазаруваш във физически магазин можеш да използваш своя мобилен портфейл ONE wallet или Apple Pay.

Така в случай че направиш най-малко 10 покупки с твоята дебитна или кредитна карта Mastercard в интервала на акцията ще участваш автоматизирано за един от 100 ваучера, който да ползваш в emag.bg. А в случай че най-малко едно от тези заплащания е направено с твоя цифровизирана карта и платиш с ONE wallet или Apple pay, участваш и за огромната премия - туристически ваучер за пътешестване в страната или чужбина на стойност 2 000 лева Виж цялостните условия т у к 

Направете най-малко 10 покупки с вашата дебитна или кредитна карта Mastercard в интервала на акцията и ще участвате автоматизирано за един от 100 ваучера, който да употребявате в emag.bg.
Ако най-малко едно от тези заплащания е направено с вашата цифровизирана карта, участвате и за огромната премия - туристически ваучер за пътешестване в страната или чужбина на стойност 2 000 лева

Никога не рискувайте, когато става дума за финансови интервенции в онлайн пространството. Онлайн шопингът може да бъде изцяло безвреден, в случай че го практикувате само от личния си телефон или преносим компютър с конфигурирана антивирусна стратегия и употребявате предпазена интернет връзка.

Не разчитайте на леснодостъпен интернет достъп, какъвто можете да намерите на публичните места. Пазарувайте само, когато сте вкъщи и употребявате интернет връзката на вашия снабдител!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР