От няколко години Башар Рахал и продуцентката Калина са официално

...
От няколко години Башар Рахал и продуцентката Калина са официално
Коментари Харесай

Башар Рахал се събра с бившата си жена

От няколко години Башар Рахал и продуцентката Калина са публично разведени, само че макар раздялата те са съумели да запазят топли усеща един към дру година Актьорът с ливански корени даже е прекарал коледните празници с някогашната си жена и новия й мъж в Лос Анджелис. Майката на двете му дъщери има различен човек в живота си от 3 лета. Ако съдим от фотосите им в обществената мрежа, всички поддържат доста хармонични взаимоотношения.

Актуалният съкровен сътрудник на чаровната продуцентка Калина, която от години живее и работи в Съединени американски щати, е тъмнокож американец на забележима възраст към 50-те. Тя има няколко фотоси с него в персоналния си профил в инстаграм и множеството й приятелки разясняват, че са „ доста сладка двойка ”. Под единия кадър тя му благодари, че е толкоз грижлив и безрезервен.

Бившата на Рахал от дълго време се е открила в Ел Ей и се радва на сполучлива кариера. Настоящият й другар се споделя Чарлз Матокс е един от водещите в американската телевизия KTLA, в която хубавицата работи като изпълнителен продуцент на утринния блок.

Калина и Башар имат две дъщери в тийнейджърска възраст , които към този момент са привикнали със обстановката и са приели, че родителите им са разграничени. Преди години фамилията отпътува за Съединени американски щати дружно, само че ливанецът се върна в България, с цел да се осъществя като артист. У нас той съумя да се наложи като име, до момента в който в Америка не му провървя. Там се задоволяваше единствено с епизодични функции в треторазрядни продукции и не съумя да се добере до Холивуд. За разлика от него, някогашната му се уреди с добреплатена работа в малкия екран и устрои живота си в Лос Анджелис.

В началото някогашните съпрузи опитваха да поддържат връзка от разстояние, само че с времето се отчуждиха и всеки по своя път. Бракът им бе отворен, само че след това и двамата решиха, че е извънредно време да се разведат публично.

Рахал е прочут с многочислените си случки с разнообразни красиви актриси, измежду които Ралица Паскалева и Елен Колева, но единствено последната му тръпка Райна Караянева съумя да се задържи толкоз дълго до него. Те се срещнаха около взаимната си работа в „ Лотария България ". През 2016 година Башар стана водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не им попречило да стартират любовна спекулация. Тогава Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. По всичко проличава, че връзките  й с Рахал са причина за разлъката.

Запознати издават, че връзката на Райна с артиста става все по-сериозна.

Двамата са неразделни и живеят под един покрив. Башар даже я уреди с роля във кино лентата „ Завръщане ", на който е продуцент. Двойката постоянно пътува дружно по света и унас. Били са в Тайланд, Бали, Виетнам, Ливан, Египет. Стройната красавица постоянно разгласява фотоси от пътешествията си в обществената мрежа, а към този момент си разрешава да пуска и любовни фрагменти с Рахал.

Близки до Караянева споделят за нея, че е много суетна. Красавицата цели 12 пъти е лягала под ножа, с цел да оправя носа си. Манекенката и актриса от дете не харесвала обонятелния си орган и първата си интервенция направила едвам на 17 години. Без знанието на родителите си, Райна се подложила на интервенцията при подозрителен хирург, който по този начин я окепазил, че след това се наложили други интервенции, с цел да се оправят нанесените вреди. Преди броени дни русокоската още веднъж посети Турция за следващата промяна на обонятелния орган. Публикува и фотография в обществената мрежа с коментар: „ Когато отидеш до Измир за интервенция на носа, върнеш се за скариди и забравиш да си тръгнеш ”
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР