От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български

...
От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български
Коментари Харесай

Калин Врачански се забърква с 4 жени във „Фалшив герой“

От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български сериал“Фалшив герой“, определян по едно и също време като комедия и престъпен екшън. В основната роля е Калин Врачански, а в поредицата, която започва с 12 епизода, вземат участие още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев и други известни лица от киното, както и артисти от ДТ“Стоян Бъчваров“ измежду които Стоян Радев.

 %d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%88%d0%b8%d0%b2-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%b9_640x426

„ На моя човек му се случват много забавни неща като това да вземем за пример да се забърка с 4 разнообразни дами и с всяка една да има някакъв тип взаимоотношения. И ще разберем в действителност, че всеки едни от тези персонажи има своите дребни неистини в живота, с които се пробва да се бори. Това е по-различно от всичко, което досега съм правил – най-много, че вземам участие в комедия ”, разяснява за медиите Kалин Врачански. Продуцент на сериала е Димитър Гочев, прочут от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“. 80% на 100 от сцените ще бъдат снимани във Варна, допустимо е и да се направи и рекламен клип за морската столица, твърдят създателите на новия план.

Той е на Нова телевизия и продуцентската къща „Ди Индъстри“. Общински съвет на Варна гласоподава финансова поддръжка от 288 хиляди лв.. Снимачният екип може да бъде видян на централния плаж, по алеите на Морската градина, пред постройката на общината. Правят се и нощни фотоси в града.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР