От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български

От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български ...

Калин Врачански се забърква с 4 жени във „Фалшив герой“.


От няколко дни Варна е снимачна площадка на новия български сериал“Фалшив герой“, определян едновременно като комедия и криминален екшън. В главната роля е Калин Врачански, а в поредицата, която стартира с 12 епизода, участват още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев и други популярни лица от киното, както и актьори от ДТ“Стоян Бъчваров“ сред които Стоян Радев.

%d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%88%d0%b8%d0%b2-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%b9_640x426

„На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с 4 различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки едни от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил – най-вече, че участвам в комедия”, коментира за медиите Kалин Врачански. Продуцент на сериала е Димитър Гочев, познат от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“. 80% на сто от сцените ще бъдат снимани във Варна, възможно е и да се направи и рекламен клип за морската столица, уверяват авторите на новия проект.

Той е на Нова телевизия и продуцентската къща „Ди Индъстри“. ОбС на Варна гласува финансова подкрепа от 288 хиляди лева. Снимачният екип може да бъде забелязан на централния плаж, по алеите на Морската градина, пред сградата на общината. Правят се и нощни снимки в града.

Източник: trud.bg