От няколко дни най-модерната тенденция в социалните мрежи е хаштагът

...
От няколко дни най-модерната тенденция в социалните мрежи е хаштагът
Коментари Харесай

Мелания Тръмп – жената, която хората отказват да депортират

От няколко дни най-модерната наклонност в обществените мрежи е хаштагът "Не депортирайте Мелания " (#DontDeportMelania). И въпреки доста консуматори да споделят сходни изявления, към момента има хора, които се питат каква е повода за този апел.

Всъщност всичко стартира с тв водещия - Тревър Ноа, който в предаването си изрече шеговита доктрина за офанзивите на президента Доналд Тръмп против имигрантите.

Според него президентът на Америка има поради единствено за един-единствен преселник - брачната половинка си Мелания, която е родена в Словения.

Тревър разяснява новата имиграционна политика на Тръмп, казвайки:

"Те излязоха с думите, че е допустимо имигрантите, получаващи помощ от държавното управление, да не могат да останат в Съединени американски щати. Е, познайте кой живее гратис в къща, предоставена от Съединените щати? Отговорът е Мелания Тръмп! ", извика той пред камера.

В понеделник бе обявено, че администрацията на президента работи върху политика, която ще затрудни ситуацията на имигрантите, които зависят от държавна помощ. Според "The ​​Washington Post " новата политика, която би трябвало да влезе в действие през месец октомври, ще облагодетелства само висококвалифицираните имигранти с високи приходи.

"Виждам какво правиш, Доналд. Виждам го и няма да позволи това да се случи. Всъщност ние няма да го позволим. Призовавам всички фенове на шоуто ми да се причислят към мен в този момент, отстоявайки позицията ми, като споделят #DontDeportMelania в обществените мрежи ", пошегува се Тревър.

Той приключи обръщението си, базирайки се на самодейността на първата дама за битка с издевателството, както и на апела от президентската акция на Доналд:

"Защото, в случай че този преселник (Мелания Тръмп) бъде заставен да напусне страната, тогава Съединените щати в никакъв случай няма да бъдат велики още веднъж. "

В резултат на думите му, хиляди консуматори започнаха да споделят хаштага, добавяйки лични смешки по тематиката. Много хора акцентират, че за човек, който има проблем с имигрантите, Доналд Тръмп избира за свои съпруги дами, които родени отвън рамките на Съединени американски щати. Преди Мелания, президентът бе женен за Ивана Зелничкова, която е родена в Чехия.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР