От няколко дни насам между Емрах Стораро и бившата му

...
От няколко дни насам между Емрах Стораро и бившата му
Коментари Харесай

Новото гадже на Емрах Стораро: Теди Александрова е полудяла от ревност

От няколко дни насам сред Емрах Стораро и някогашната му половинка Теди Александрова се заражда сериозен скандал. И макар че двамата сложиха завършек на любовните си връзки от дълго време, едвам в този момент научаваме, че връзката им напълно не е била безпроблемна.

Припомняме ви, че в поредност от сторита Теди Александрова хвърляше какви ли не обвинявания против Емрах, в това число и че е счупил носа ѝ. И че ѝ дължи хиляди левове. Това се случи, откакто в медиите излезе информация, че фотоси на актуалната другарка на Стораро са се появили в уебсайт за компаньонки и виновността за това е на Теди Александрова. Певицата от своя страна дефинира обвиняванията на някогашния си обичан като пиар на неин тил.

В поредност от грозни нападки посред им стана ясно, че не трети човек, а самият Тони Стораро, бащата на Емрах, е виновен за раздялата му с Теди Александрова.

Днес научаваме от Мария Славчева, която е новата половинка на най-младия Стораро, че певицата е изпитвала мъчителна ревнивост към Емрах и е имала прекомерно високи упования от връзката им. Ето какво декларирала тя пред Hotnews:

"Нямам никаква визия за този уебсайт, в който лъснах. Всеки може да си изтегли фотоси на някого и да ги качи на всички места. А по отношение на Емрах Стораро, той едвам навлиза в живота и занапред ще има доста дами. Не знам по какъв начин някои дами на междинна възраст могат да си вършат заблуда за сериозна връзка с момче на 19 ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР