От няколко дни накуцващ възрастен мъж изправя косите на шофьорите,

...
От няколко дни накуцващ възрастен мъж изправя косите на шофьорите,
Коментари Харесай

Просещ мъж изправя косите на шофьорите на натоварено кръстовище в София

От няколко дни накуцващ възрастен мъж изправя косите на водачите, които минават през едно от натоварените кръстовища в София. Той събира дарения, само че го прави по средата на пътното платно, тъкмо където водачите се престрояват от лента в лента и постоянно бързат, с цел да заловен зелената светлина.
Шофьорите на едно от най-натоварените столични кръстовища всекидневно се изправят на нокти поради мъжът от фотографията. Оказва се, че хората не знаят към кого да алармират за такива случаи.

От 1 декември 2018 година влезе в действие нова общинска разпоредба за публичния ред в София. Според нея се не разрешава събирането на дарения по улиците. Това значи, че хората които лежат по тротоарите, застават сред колите и просят също следва да подлежат на наказания.

Мъжът, който мощно куца и употребява бастун, с цел да си оказва помощ, върви напред -назад по осевата линия, която е тъкмо по средата на пътното платно. Прави го малко преди светофара на кръстовището на булевардите „ България “ и „ Гоце Делчев “. Освен жълтата жилетка, мъжът непроменяемо носи и чашка, в която да събира дребни суми от водачите. Според роман на свидетел, мъжете се двама и се сменят, само че и не куцат, когато вървят по тротоара.

Водачите най-вече се стресират от мъжа в пиковите часове, когато постоянно изнервени от дългото висене в тапата, която се образува тъкмо преди този светофара, се забързват, с цел да съумеят да преминат допустимо най-бързо при светването на зелената светлина. Точно тогава мъжът стартира да клати и основава голям риск от произшествия, видя и кореспондент на Фрогнюз.

На кръстовището има вишка за чиновник на КАТ, само че никой не знае дали там има човек и дали той вижда какво се случва, тъй като е със затъмнени стъкла. Не е ясно дали в общинската администрация или органите на реда са получили сигнали за този мъж. По традиция със стоплянето на времето хората, които събират дарения по кръстовищата ще стават от ден на ден, а това значи, че и случаите с такива хора може да се усилят. За страдание, в случай че подобен човек пострада, виновност и наказания ще носят водачите.

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР