От няколко дни любимата на Асен Блатечки е в Африка.

...
От няколко дни любимата на Асен Блатечки е в Африка.
Коментари Харесай

Диляна Попова съчетава екзотичната почивка с благотворителност в Африка

От няколко дни обичаната на Асен Блатечки е в Африка. С Диляна Попова е и синът ѝ Борил и компания от близки другари, написа varna24.bg.

От споделените моменти в обществените мрежи се вижда, че Диляна не е просто на следващата екзотична отмора, а се е присъединила и в благотворителна задача.

Моделът и околните ѝ посетиха учебно заведение в Африка, където раздадоха на децата книжки и комплекти флумастери за изобразяване. Неотлъчно до красивата актриса е и дребният Борил, облечен в учебна униформа, която носят локалните деца.

Малчуганите са щастливи от даровете, а Попова споделя, че не е виждала по-смирени и щастливи хора от тях.

Малко евентуално е Диляна да се завърне с осиновено африканче, само че тя е същински влюбена в Африка и жителите ѝ. Любовта на Попова датира от далечната 2013 година, когато тя бе измежду участниците на несъществуващото към този момент риалити " Африка: Звездите несъмнено са полудели ".

Тогава брюнетката призна, че това е незабравимо прекарване в живота ѝ и би желала още веднъж да се завърне на Черния континент. Моделът сбъдна желанието си и към този момент няколко пъти през годините се радва на красивите африкански плажове.

Тази година Диляна е и с благородна задача и е подготвена да помогне с каквото може. Тя е избрала този път с нея да е и синът ѝ Борил, с цел да може малчуганът занапред да познава необятния свят и да се учи на съпричастност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР