От няколко дни Луна призовава духа на Петър Дънов, за

...
От няколко дни Луна призовава духа на Петър Дънов, за
Коментари Харесай

Луна се допитва до духа на Дънов дали да се яви на вота

От няколко дни Луна приканва духа на Петър Дънов, с цел да желае от него съвет дали да се яви на парламентарните избори на 2 октомври, сподели самата фолкпевица пред. От години тя е запалена фенка на концепциите на Учителя, само че в навечерието на празника на Бялото приятелство няма да танцува паневритмия край Рилските езера, а стяга документи за регистрация в ЦИК.

" Дилемата е доста огромна! Дали да се явя, или да не се явя като самостоятелен претендент? Направо хамлетовски въпрос... ", не крие съмненията си Луна.

Тя показа още, че хората, които са в нейния екип, били безапелационни, че не бивало да взе участие в тези избори.

" Твърдят, че нямало случай в новата история на България самостоятелен претендент да е съумял да влезе в Народното събрание ", разясни изпълнителката на " Искам го, притискам го ".

" Моята глава не е наведена като на множеството претенденти от партиите, които към този момент са омръзнали за тези 33 години на българите. Аз съм човек, който има вяра в духовното. Чувам гласа на " груповата душа " и го последвам. И дали в тези избори, дали в идващите, той ще ми помогне, тъй като хората ме разпознават, желаят ме в политиката, показвам техните желания ", безапелационна е Луна.

Пред вестника тя дефинира самата себе си като " смяната ". За страдание, посочи Луна, зад нея не стоят пари и структури, които да подсигуряват влизането й в Народното събрание.

" Всички мои изяви в политиката до момента са финансирани от самата мен. Аз съм лицето на смяната, на която се надяват българите, по тази причина имам храброст да застана в 25 МИР в София против Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Мехмед Карадайъ ", уверена е Луна.

Въпреки куража си да бъде конкуренция на най-известните БГ политици фолкзвездата признава, че не е в най-хубавата физическа форма за такава тежка конкуренция.

" Чувствам се изтощена. За тази една година лозунгът " Луна президент " влезе във всеки дом. Но какво ми костваше това - месеци наред лягане в четири сутринта, пътувания из цялата страна, срещи с хиляди хора, участия по малките екрани... Аз съм мощен духовно човек с моята религия в Бога, с моите убеждения, с моята борбеност, само че не знам дали не би трябвало да събера сили и да се явя на идващите избори? ", пита се изпълнителката на " Не съм жена единствено за един мъж ".

Луна добавя, че нейните съветници считали, че България навлиза в " изборна серпантина " и че най-късно през март идната година българите отново ще вървят до урните.

" Убеждават ме, че тези избори не са толкоз значими и е по-разумно от позиция на политическата прозорливост да се сготвям отдалеко за идващите. Така хем ще доклада грешките на политическите си съперници, хем ще съм в час с новите трендове у нас, които сигурно ще се появят ", разясни Луна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР