От няколко дни Кара Делевин се радва на нови членове

...
От няколко дни Кара Делевин се радва на нови членове
Коментари Харесай

Новите членове в семейството на Кара Делевин

От няколко дни Кара Делевин се радва на нови членове в фамилията си. В тези тежки времена тя реши да помогне на две нуждаещи се души, по тази причина приюти в дома си страхотни дребни кученца.
 Кая Гербер, самоизолирането и с кого прекарва дните си моделът
С кого се гушка Кая Гербер

Сладка компания

Така домашните любимци, които по принцип има Кара, към този момент се радват на нова компания, а по всичко проличава, че нямат и нищо срещу. На една от фотосите в Instagram профила на модела се вижда по какъв начин " старшите " споделят дивана без възражения с " новобранците ".

Благодарение на организацията Labelle Foundation, която е ангажирана да избавя и намира дом на изоставени животни, Кара стана следващата известна персона, която обезпечи заслон на бездомни животинки по време на епидемията от ковид.

View this post on Instagram
A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Mar 26, 2020 at 2:34pm PDT

По всичко проличава, че Кара е повече от щастлива в тяхната компания. Тя показа и друга фотография в профила си, на която я виждаме да прегръща дребните косматковци. Съдейки по размера на лапичките им, след няколко месеца ще станат много огромни зверчета.

View this post on Instagram
A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Mar 26, 2020 at 2:50pm PDT

Поздравления за положителното дело, както и на всички други известни персони като Кара - Кая Гербер, Майли Сайръс и Селена Гомес, които осиновиха кученца и им дадоха заслон и обич в тези тежки времена.
 Коронавирусът, бездомните животни по света и кой се грижи за тях
Бездомните животни по света по време на карантина

Какво се случва с тях и кой се грижи за потребностите им
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР