От няколко дни интернетът ври и кипи заради демографската кампания

...
От няколко дни интернетът ври и кипи заради демографската кампания
Коментари Харесай

Направи го за Иван и Андрей

От няколко дни интернетът ври и кипи поради демографската акция на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които имат фондация, насърчаваща раждаемостта.

Тяхното Движение за национална идея (ДНК) усвоява пари, с цел да разпространява размножаването с провокативни и патриотарски прояви. 

Билбордове приканват младите да се плодят и множат с причини от подобен тип: " Майка ти ще се зарадва повече на внуче, в сравнение с тиган " ; " Бащинството те прави прелъстителен " ; " Гърдите ти ще станат чашка Д ". 

И жителите недоволстват: просташко, малоумно, дивашко, такова-онакова! А на една обществена акция това ѝ е работата - да предизвика колкото се може повече хора да реагират. Като направиш всичко да наподобява леко глуповато, на въдицата се хващат доста повече хора, тъй като самото обръщение ги кара да се усещат умни, способени, даже благородни. Защото Иван и Андрей ще си харчат парите със здраве или ще се лекуват, или каквото им е на сърце - а възмутените жители се възмущават гратис. И пълнят кошничката на Иван и Андрей. Така жителят е в ролята на безвъзмезден глупак (или мечтател, в случай че звучи по-мило), а продуцентите са откъм користната част, само че пък им викат идиоти. Нека!

Ти му викаш глупак, той вика - за теб го върша! И в джобчето му дрънкат хубави работи. 

На акцията друго не ѝ трябва - би трябвало ѝ да се вдигне джабала. Резултатите по този начин или другояче няма по какъв начин да се измерят - какъв брой деца ще се родят поради тази акция? Едва ли е допустима такава сметка. А данданията се чува с просто ухо - ша ви дам аз един тиган по главата, гиди простаци, алкохолисти и циници! После Иван и Андрей ще намерят някоя бг мамичка, ще ѝ дадат 5 лв. или просто ще ѝ кажат - доста си готина, ай да те покажем в тв приемника. Тя ще излезе сияеща и ще каже - да, акцията на Иван и Андрей ме въодушеви и се разплодих. Много е хубаво, децата са нашето бъдеще, бъдете и вие като мен! Клетият бг баща ще каже и той същото. Иван и Андрей ще кажат - видяхте ли какъв брой е съвременно. 

През това време и възмутените ще продължат да се възмущават - една хубавица към този момент направи интелигентна контраакция, в която се снима полугола и изясни, че Иван и Андрей профанизират сериозен проблем, а тя самата като родила две деца, гърдите ѝ станали не D, ами L as long. Това е изтънчено, само че има горчива подигравка плюс интелектуалност. И отново налива вода в мелницата на Иван и Андрей.

Джагара-джугара, джан-джун - звонк, звонк! 

На Иван и Андрей ползата е явен. Ами тия всички хора, дето им подвигат бизнеса на ура? Защо толкоз елементарно се хващат? 

Волен Сидеров вади абортите като тематика - не че някой в действителност ще направи нещо в тази посока, но да се вдигне джангър - ухааа! Интернетът полудява и народът е в заветен яд.

Иван и Андрей вършат възглупава акция за повишение на раждаемостта - напред на дебатите и дайте да им разбираем на тия двамата какъв брой са елементарни! 

Наистина ли смятате, че те от нелепост си вършат по този начин акциите? 

И от дивотия се зариват в пари. 

И тъй като са дебили, следващата година отново ще ви създадат една кампанийка и отново ще се бият с пачки, а вие ще викате - у, че сте калпави в главите! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР