От няколко дни чета, че имам нов апартамент и кола

...
От няколко дни чета, че имам нов апартамент и кола
Коментари Харесай

Черната Златка бясна: Купих си сама апартамента

„ От няколко дни чета, че имам нов апартамент и кола от мъжа до мен. Това е следващата неистина. “ Това разгласи Черната Златка, Плеймейтката е възмутена от следващите тълкования, свързани с персоналния й живот. Димитрова в действителност има половинка, само че мъжът до нея не й е купувал жилища и лъскави возила.

Златка пази в загадка кой е индивидът до нея. В медийните среди се заприказва, че изкусителката има връзка с правист, но Димитрова не обелва и дума за обичания си. „ Тези, които пишат, са евтини драскачи “, продължава Златка. Мацката в действителност се нанесе в ново жилище, само че то е купено с персонални средства.
Реклама
Злати развива сполучлив бизнес и непрестанно е канена за рекламно лице на разнообразни артикули. Златка няколко дни не стопира да пуска фотоси от новото си жилище, защото не може да му се нарадва. Ала откакто за прощален път името й е вкарано в следващата медийна неистина, стопира, писа „ България Днес “. „ Никой не се замисля за индивида за който пишат. Само могат да нараняват и очернят, За страдание единствено това чета по мой адрес “, споделя изкусителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР