От няколко дена се разнася една снимка на един пудел

...
От няколко дена се разнася една снимка на един пудел
Коментари Харесай

Искрен Митев: От пудела ДАНС, прокуратурата и съдът не виждат слона в стаята

От няколко дни се разнася една фотография на един пудел и ДАНС, прокуратурата, съда толкоз са се вторачили в пудела, че не виждат слона в стаята .

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев за с пачките с пари, за които се твърди, че са открити в къщата на Стефан Димитров. Който в проведена незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи дружно с татко си Марин Димитров, някогашната шефка на Митниците Петя Банкова и Никола Николов (известен с прякора Паскал).

На фотосите се виждат досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и Стефан Димитров, някогашният вътрешен министър Бойко Рашко ексминистърът на туризма от ГЕРБ Николина Ангелкова, както и един пудел. Вчера от материалите по делото, формирано след.
 Прокуратурата допуска, че Бойко Рашков ще показа за фотосите
Прокуратурата допуска, че Бойко Рашков ще показа за фотосите

Илиана Кирилова видяла фотосите с пачките и пудела в медиите

" Не виждат, че хипотетично присъединяване в хипотетична незаконна група с хипотетични трафиканти е мотив някой да стои към този момент четири дни в ареста . А хора, които са в листата " Магнитски " и са водачи на партии, целият свят ги видя, че са корумпирани, обаче ДАНС и българската прокуратура не могат да ги видят, че са корумпирани ", посочи Митев.

Той уточни, че водачи на политически празненство, забъркани в тази ситуация с, и, всеки ден излизат и изясняват на българския народ какво би трябвало и какво не би трябвало да се случва. Митев се възмути, че в същото време прокуратурата се е вторачила в фотографията с пудела, вместо да откри доказателства за явни по думите му обстоятелства

" Организирана незаконна група е в Народното събрание , ръководи България, и аз нямам самообладание прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затварят необятно очите ", сподели още депутатът.
 Бойко Рашков показал контрабандистите Димитрови на Министерство на вътрешните работи шефа
Бойко Рашков показал контрабандистите Димитрови на Министерство на вътрешните работи шефа

Калин Стоянов знаел и за вечеринки в дома на Бойко Рашков, където се раздавали задачи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР