От НСО категорични - охранителите, изблъскали Христо Иванов, не са

...
От НСО категорични - охранителите, изблъскали Христо Иванов, не са
Коментари Харесай

НСО: Гардът край морския Догансарай не е наш служител

От НСО безапелационни - охранителите, изблъскали Христо Иванов, не са наши чиновници. Това е формалната позиция на службата след абсурда със съпредседателя на “Демократична България ”.
Припомняме, че по-рано през днешния ден някогашният правосъден министър реши да посети с лодка имението край пристанище Росенец, известно като морския Догансарай. На брега обаче го посрещнаха охранители. Гардовете го изблъскаха във водата и го помолиха да напусне.

Според Иванов и Ивайло Мирчев от Демократична България това са чиновници на НСО. Бе публикувана даже фотография, на която се вижда въпросният гард един до друг с Ахмед Доган.

Ето какво декларират от НСО:

" В отговор на многочислени запитвания до Националната работа за защита по отношение на случай с жители на крайбрежната линия наоколо до парк „ Росенец “ край Бургас, НСО декларира, че отхвърля да бъде въвличана в политически акции, без значение от техните подбуди.

Напомняме, че охраняемите обекти, изброени в Параграф 1 от Допълнителните разпореждания на Правилника за използване на Закона за НСО, са обществено притежание.

Въпросният първокласен парцел на Черноморието не е в листата на охраняемите обекти на службата за защита. Крайбрежната линия е държавна, а не частна благосъстоятелност ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР