От новия програмен сезон, водещ на предаването Малки истории“ е

...
От новия програмен сезон, водещ на предаването Малки истории“ е
Коментари Харесай

Калина Станева е новата водеща на „Малки истории“ по БНТ 1

От новия програмен сезон, водещ на предаването „ Малки истории “ е журналистката Калина Станева.

 

Тя e приключила философия в СУ „ Св. Климент Охридски ", има 20 годишен стаж в електронните медии, като през цялото това време е водещ и редактор в БНР.

 

Освен с многочислените планове, с които се е занимавала през годините, Калина е работила и за няколко излъчвания в публичната телевизия. Работила е като сценарист, редактор и кореспондент в предаванията „ Отблизо с Мира ", „ Здравето от близко " и „ Джинс ". В последните два сезона на общественото предаване „ Малки истории " Калина Станева е индивидът, който стои зад обектива на репортажите, а от септември към този момент е пред камерата.

 

„ За мен е извънредно наслаждение да работя точно за това предаване и дружно с гостите да вникваме в дребните истории на елементарните хора, които дават напълно друг и постоянно доста по-дълбок взор върху живота, който другояче всякаш ни изтича през пръстъте. Всяка една история е един дребен урок по мъдрост. От както съм водеща към този момент имам доста по-задълбочен взор над живота. “, споделя Калина Станева

 

Гледайте „ Малки истории “ от понеделник до четвъртък от 16:30 ч. и в петък от 14:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

 

За предаването

 

 

Предаването „ Малки истории “ е част от обществения слот на Българска национална телевизия 1, стартирал в ефира на публичната телевизия на 6 декември 2011 година.  

 

От понеделник до четвъртък, от 16:30 часа, се излъчва къс, 10 минутен документален роман, представящ по една човешка история на някой от другите групи в неравностойно състояние.

 

В петък от 14:00 ч. се излъчва едночасово публицистично обществено ток шоу, в което се дискутират проблемите и въпросите, които слагат историите през седмицата.

 

Търсят се съответни решения, чуват се разнообразни отзиви и гледни точки, инициира се действителна поддръжка и смяна в живота на хората в неравностойно състояние и обществото ни като цяло.

 

Повече за предаването:

Фейсбук Page®:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР